*

БЛОГЪТ "кЪректна фирма" С МИСИЯ ВИНАГИ ДА ДОСТИГА ДО ИСТИНАТА ОТВЪД РАЗУМА!



BTCClicks.com BannerThe Most Popular Traffic ExchangePaidVerts

Translate

"Коректна фирма"- сертификат без покритие или схема за измама

"Коректна Фирма" - действието на алгоритъма 

 В алгоритъма са зададени т.нар. чувствителни фрази - думи и изрази, които негативно описват действието на дадено предприятие.
Видео-клипът показва действието на алгоритъма и това как той "джурка" 100 такива фрази: некоректни, нещастник, пумиари, лъжкиня, мизерник, скъперник, гадняр, обирджии, лъже, насрана, насран, насрани, мушенници, осраха, лошообслужване, гаднярка, скъперничат, тъпанари, несправедлива, тъпанар, измамиха, скъперническа, алчна, мошеница, негипрепоръчвам, негопрепоръчвам, нещаснтица, лъжци, нечестни, крадлива, най-проклетият, скперническа, тъпаци (част от тях - със забележката, че няма грешка с правописа).



В България за национален акредитационен орган е призната "Българска служба за акредитация" към Министерството на икономиката и енергетиката. Тя е член на европейската организация ЕА, която признава нейните акредитации за сертифициране на системи за управление на качеството и на персонал.

СПРАВОЧНИК на Сдружение "Клуб 9000"  - (сертификационни организации)
  
ABS Quality Evaluations, Inc.; ACM Limited; AQ Cert Ltd.; AFNOR Certification; 
Bureau Veritas Certification; Център за Изпитване и Европейска Сертификация ЕООД;
Глобал Груп (София) ООД; Дедал – Оценяване и Сертификация ООД;
Ен Джи Ен ООД; Ес Пи Ди Серт ЕООД; ICR Bulgaria Ltd; Intertek; 
Интернешънал Сертификейшънс България ЕООД;  
МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО
INTERNATIONAL QUALITY ASSOCIATION (IQA);

Сертификация ЕАД; SGS България; Transpacific Certifications Limited.
ТЮФ Рейнланд България ЕООД; Верификация ООД



Изследователски център на 
клиентските мнения - ЕООД
 не фигурира в списъка!





Фирмата  с адрес: "ИЦНКМ" - ЕООД,
ул. Транспортна 7, гр. Бургас - 8000

НЕ Е АКРЕДИТИРАНА
ДА ИЗДАВА СЕРТИФИКАТИ!



 Фирматa "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД от Бургас уж цели сътворяване на група от коректни и учтиви предприемачи.
Фрапиращото в случая е, че сертификати масово се дават (продават) на държавни и общински предприятия – училища, детски градини, ясли, домове за деца, читалища, музеи, домове за деца с увреждания, домове за възрастни, ловни стопанства, поликлиники, помощни училища, дирекции по горите, здравни инспекции, горски стопанства, общински администрации и областни дирекции „Земеделие“.
Любопитно е, какви "предприемачи" са училищата, детските градини, домовете за деца и възрастни, читалищата, детските ясли и т.н.  
Понеже  комисията за защита на потребителите (КЗП) забрани на фирмата (ИЦНКМ) да издава на търговци сертификати за коректност по неясни и субективни критерии,  дружеството макар да осъществява дейността си в противоречие с изискването за добросъвестност и професионална компетентност, прибягна до хитър ход да ги предлага (продава) на държавни и общински предприятия, като по-горе изброените! Налице е комерсиална дейност, а именно извличане на приходи от наивни участници в проекта им. 




Бургаската фирма ИЦНКМ - ЕООД  не е акредитирана да издава (в случая продава) сертификати, няма издаден лиценз от национален акредитационен орган (в България за национален акредитационен орган е призната "Българска служба за акредитация")!?
Ползата от стикер (ваденка) "Коректна Фирма" е твърде размита, 
ако искаш да си коректен - си плащаш! 

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ!



Изборът на сертифицираща организация задължително трябва да включва проверка дали тя е акредитирана, от кой национален орган и за кои точно стандарти. Важно е също да се знае за какъв обхват от дейности е акредитирана – примерно строителство, офис оборудване, компютри и пр. 

Кой може да сертифицира!? 
Право да издават сертификати за въведен стандарт имат организации, които са били акредитирани за тази дейност. За да получат това право, сертифициращите органи трябва да отговарят на определени изисквания за компетентност на хората, за документация и др. 

Неакредитираният сертификат (в случая "Коректна Фирма") е равносилен на това да си разпечаташ на цветен принтер шофьорска книжка!

ИЗВОД:
 "Изследователски център на клиентските мнения" - ЕООД (ИЦНКМ) - НЕПРОФЕСИОНАЛНО И НЕКОМПЕТЕНТНО ИЗВЪРШВА ТАЗИ ДЕЙНОСТ!

Проектът "Коректна Фирма"- схема за измама!  
Представлява машинация, прилагана умишлено с цел осигуряване на неправомерни и нечестни доходи.

Ето как става самото сертифициране - 
само и единствено с пазарлъци по телефона!
Култов разговор между "Коректна Фирма" и "ЕБАТИ пича"
 - айде да си ги менкаме...!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар